READING

Nancy Uytgeerts Schoonheidsspecialiste

Nancy Uytgeerts Schoonheidsspecialiste

Beschrijft ‘I’m walking on sunshine’ jouw gevoel? Dan is de kans groot dat je net terug bent van een schoonheidsbehandeling bij Nancy. Met haar magische handen en producten zorgt ze in een mum van tijd voor een stralende huid en een extra dosis zelfvertrouwen. Het is dé boost die jij nodig hebt! Voetjes die winterproof zijn: check! Een superzacht gezicht dat ook nog eens lekker ruikt: check! Een massage die alles deblokkeert: check check dubbel check!  

“Ik ben van nature een heel gelukkige persoon, maar ik word nog gelukkiger van mensen gelukkig te maken.”

Als kind was Nancy altijd al een heel zorgende persoon. Zo gaf ze vroeger haar grootouders al eens regelmatig een schoonheidsbehandeling en waren zij dus de proefkonijnen van haar eerste behandelingen. Hoewel Nancy toen misschien nog niet altijd de juiste attributen en producten had, was ze wel steeds vastbesloten om haar grootouders zo goed mogelijk in de watten te leggen. Haar manicuresetje, dat ze voor Kerstmis van hen had gekregen, gebruikte ze bijvoorbeeld om haar oma een pedicure te geven. Als afsluiter gebruikte ze old school Niveacrème om de voetjes nog een final touch te geven. “Mijn oma na een uitgebreide pedicure zien fonkelen, was de reden dat ik het keer op keer deed,” zegt Nancy.

De smaak van schoonheidsverzorging had Nancy dankzij het oefenen op haar grootouders helemaal te pakken, waardoor ze dit in het middelbaar ook ging studeren. Onder het motto ‘stilstaan is achteruitgaan’ besloot Nancy hierna nog een extra specialisatiejaar in gezichtsbehandelingen te volgen. Daarna ging ze aan de slag bij een groothandelaar om haar productkennis te verbeteren en vervolgens ging ze praktijkervaring opdoen in een welness center. Tenslotte kreeg ze de kans om naar Italië te gaan, waar ze nieuwe technieken voor manuele verzorgingen leerde. Die verschillende ervaringen hebben haar een waaier aan technieken en adviezen gegeven die ze steeds deelt met haar klanten. 

“Iedereen heeft een ander huidtype dat beïnvloed wordt door verschillende factoren, zoals hormonen, leeftijd, stress, zonnenstraling enzovoort. Vandaar is het belangrijk om professioneel advies te vragen,” legt Nancy uit.  Vooraleer zij ook maar met eender welke behandeling begint, analyseert ze daarom grondig de huid van haar klant. Op basis daarvan kiest ze de nodige producten en gebruikt ze de bijpassende technieken om de (huid) te verwennen. De producten die Nancy gebruikt zijn van natuurlijke en biologische afkomst en ruiken heerlijk, waardoor je na de behandeling niet alleen een zachte en verzorgde huid hebt, maar ook nog eens lekker ruikt. 

Waarom kiest Nancy resoluut voor volledig natuurlijke en biologische producten? Als je naar de dwarsdoorsnede van jouw huid kijkt, kan je zien dat chemische producten dieper in de huid geraken waardoor we een gevoelige(re) huid en allergische reacties kunnen krijgen. Door natuurlijke en biologische producten te gebruiken, verklein je de kans op een allergische reactie, maar ook om de huid te beschadigen.  Een tip van Nancy is dan ook om je niet te laten vangen door de leuke verpakking of reclame dat je op tv ziet, maar door te kijken naar de ingrediëntenlijst. Als je in de ingrediëntenlijst artificiële geur- en kleurstoffen ziet, kan je ze best niet gebruiken. 

Als laatste heeft Nancy nog één gouden tip die iedereen gemakkelijk kan toepassen: reinig je gezicht twee keer per dag. Je hebt maar één huid dus is het ook belangrijk om deze fris en fruitig te houden en dat kan alleen met de juiste gezichtsreiniger. 

Boek nu jouw mii-time momentje en laat door Nancy jouw huid weer stralen!

Nancy Uytgeerts Schoonheidsspecialiste Medisch Pedicure
Hovestraat 178, 2650 Edegem
Facebook: Nancy Uytgeerts Schoonheidsspecialiste


COMMENTS ARE OFF THIS POST