READING

CB cake cookies chocolate

CB cake cookies chocolate

Chocolade, koekjes of taarten? How about chocolade, koekjes én taart! 

Hoewel Bruno als kind altijd al graag achter de kookpotten stond en meehielp in de keuken, besloot hij om in het hoger onderwijs voor een technische opleiding te kiezen. Toch bleef hij er van genieten om voor zijn gezin een heerlijke maaltijd op de tafel te toveren. Toen hij voor zijn zoon opzoek was naar een bakker die een kleurrijke en lekkere verjaardagstaart kon maken maar niemand vond, besloot hij om zelf aan de slag te gaan. Die taart viel enorm in de smaak, waardoor vrienden en familie hem regelmatig vroegen om ook voor hen een themaaart te maken. 

“Ik droomde ervan om mijn eigen bedrijf te hebben en ook andere mensen buiten mijn vrienden en familie te laten genieten van heerlijke zoetigheden.”

Naast zijn grote liefde voor taarten, wou Bruno ook graag andere desserts leren maken, waardoor hij in avondschool een opleiding volgde. Maar daar bleef het niet bij, want naast een opleiding om desserts te perfectioneren, schreef hij zich ook in voor een cursus als chocolatier. “Ik droomde ervan om mijn eigen bedrijf te hebben en ook andere mensen buiten mijn vrienden en familie te laten genieten van heerlijke zoetigheden,” vertelt de chocolatier. Zo gezegd zo gedaan, startte hij een jaar geleden samen met zijn geliefde Cindy, CB Cake Cookies Chocolate. 

“Een suiker-, gluten- en koolhydraatvrije taart? Yes, ook hiervoor kan je bij CB cake cookies chocolate terecht!”

Voor elke gelegenheid kan je voor heerlijke themataarten bij CB Cake Cookies Chocolate terecht. Buiten het feit dat je de taart minimum voor 6 personen moet bestellen omdat het anders te klein is om te versieren, kan je zelf helemaal kiezen hoe de taart eruitziet en welke smaak je graag wenst. “Elke persoon is uniek en heeft andere wensen,” legt Bruno uit. “Daarom vind ik het belangrijk om elke taart volledig op maat te maken en mij aan te passen aan de noden van mijn klanten,” vult hij aan. Een suiker-, gluten- en koolhydraatvrije taart? Yes, ook hiervoor kan je bij CB cake cookies chocolate terecht! 

Wat CB Cake Cookies Chocolate vooral heel uniek maakt zijn de hot chocolate bombs. Deze zoete smaakbommetjes komen voor in 9 verschillende smaken en tillen jouw warme chocomelk naar een hoger niveau. Zo heb je bijvoorbeeld de marshmallow bon die verschillende kleine spekjes omhult met Belgische cacao. Als je er dan warme melk overgiet, smelt de chocolade als sneeuw voor de zon en komen alle marshmallows in jouw tas tevoorschijn. Op deze manier creër je in een mum van tijd jouw originele chocomelk die nooit verveelt.  

Naast de themataarten en hot chocolat bombs, kan je hier ook terecht voor huisgemaakte pralines. Gaande van gezoute caramel met melkchocolade, manons, praliné met braziliennenootjes tot baileys of limencello. Je vindt ze hier in alle mogelijke smaken en vormpjes, zelfs met je eigen logo of naam als je dat wenst! En bovendien kan je de pralines tot wel 2 maanden bewaren, tijd om een voorraadje in te slaan dus.

Alsof themataarten, hot chocolat bombs en huisgemaakte pralines je nog niet volledig lieten watertanden, bieden ze bij CB Cake Cookies Chocolate ook nog heerlijke verse dessertkoekjes. In een dessertbox kan je naast kletskoppen, bokkepootjes en petit fours ook nog macarons terugvinden. Ideaal om bij de koffie te serveren of samen met je hot chocolate bon te eten! 

CB Cake Cookies Chocolate daar ben je wel even zoet mee! Dus waar wacht je nog op? Bestel nu je dessertkoekjes samen met een hot chocolate bon naar keuze en geniet van je weekend met een tas chocomelk en een goed boek in de hand!

CB Cake Cookies Chocolate
Sprinkhaanveldestraat 5 – 2150 Borsbeek
Mail: info@cbchocolate.be
Website: www.cbchocolate.be
Facebook: @Cb Cake Cookies Chocolate