About Mii

Hallo!

Eerst en vooral welkom op mijn blog. Ik ben een 23-jarige Antwerpenaar in hart en nieren die ervan houdt om nieuwe plekjes te ontdekken en ondernemers te leren kennen. De nieuwsgierigheid en interesse in het parcours die ondernemers hadden doorlopen, uitte zich in het beluisteren van podcasts over ondernemers. Hoe vaker ik de podcasts beluisterde, hoe meer deze mij inspireerden om andere ondernemers te leren kennen en ook hun verhaal te ontdekken. Naast mijn interesse in ondernemers heb ik ook een liefde voor Antwerpen. Hoewel ik geboren en getogen ben in ‘t Stad zijn er nog steeds plaatsen die ik niet heb bezocht en activiteiten die ik nog nooit heb getest. Daarom besloot ik verschillende accounts te volgen op Instagram om zo nieuwe hotspots te ontdekken. Die hotspots en verborgen pareltjes kwam ik vaak tegen, maar jammer genoeg zonder het verhaal achter de mensen die het hadden opgericht. 

Daarom besloot ik mijn twee grootste passies te combineren en deze blog te beginnen. Zoals de naam mii-time (me-time) suggereert, gaat het over tijd voor jezelf. De tijd die je voor jezelf neemt, kan je zowel alleen nemen, maar ook met iemand anders of met een groep. Deze blog zorgt ervoor dat je dus nieuwe (Antwerpse) hotspots ontdekt en tegelijkertijd het verhaal en de personen achter het bedrijf leert kennen. Als je dan naar die activiteit of plaats gaat, weet je meteen wie het brein achter de schermen is en wie weet inspireert het jou wel om ook zelf je eigen bedrijf te starten.

Last but not least, is DE ultieme (Antwerpse) hotspot of ondernemer nog niet op mijn blog verschenen en kan dit absoluut niet ontbreken? Vragen of opmerkingen? Let me know!

Veel lees- en ontdekplezier!

Sophia